Monica

int. konkurranseutøver. Landslagstroppen med egen hund. (S) Hundepsykolog spesialist i vår påvirkning av hundens atferd. Blogger og filosof om temaet. 

Meritter

Lydighet:

3 hunder på landslaget.

Norges mester, sølv og bronse.

Nordisk bronse.

Berits Trofe Nordisk x 2

VM 4 plass 

4 X Geraen. 

10 starter på VM

11  starter på Nordisk

(Min Extra døde under VM i 2012 om den hunden)

Bruks, spor og rundering:

2 hunder på landslaget.

Nordisk mester, Nordisk sølv,

Årets Brukshund, Sølv og bronse på NM

Noen vil sikkert kalle meg hundenerd. Jeg er nok det, men også nerd på hjernen til mennesket. Jeg er en filosof som elsker å formidle dette "temaet". Forskere har kommet så langt i dag, at de har elektroder på menneske og hund for å lese av hva som skjer. Utrolig kult! 

 

Jeg ble nok nerd fordi jeg ønsket svar på min egen adferd, og håndtering av livet, en forutsetning for å forstå andre er min mening. 

Min røde tråd i livet er en hund ved min side. Som 18 åring ble jeg Nordisk mester i bruks med min schæfer. Lite visste jeg den gangen, at jeg skulle komme med på landslaget med alle hundene jeg har har hatt frem til i dag.

I tillegg skulle jeg  bli etterspurt rundt i Europa, på grunn av min lidenskap og mine evner til å lese hund og fører. 

 

Selv om jeg er en border collie dame i dag, har jeg trent i miljøer med hunder som er trente i IPO, politiet, forsvaret etc. Ikke minst har jeg filosofert jakt og trening med fuglehund, og jobbet med disse. I dag er alt dette til sammen en stor del av styrken min...

 

Etter utdannelse i Sverige som hundepsykolog, så jeg med nye øyne på hundetrening. I dag hjelper jeg med mange menneske og hundefølelser, også i konkurransetrening. Hunden gir oss mange beskjeder daglig, og ofte på trening. De små signalene kan være usynlig med det blotte øyet, i dette universet er nøkkelen til løsninger. Vi kan trene oss på å observere dette spillet. 

Instagram

 

 I’m happy to guide you through all of life’s challenges with the attention and care you and your dog deserve.